Letar upp de bästa flygbiljetterna åt dig
1 Vuxen, Ekonomiklass
Välj datum
© Avionero 2018 – 2021

Flyg från Köpenhamn till Barcelona

Flygresor från Köpenhamn till Barcelona

Köpenhamn har 2 flygplatser och Barcelona har 2 flygplatser. Billigast månad: januari Mest populära månad: juli

237 kr – 809 kr

Prisintervall (Tur och retur)

2h 50m

Kortast flygtid

1761 km

Avstånd

Biljettpriser från Köpenhamn till Barcelona

Månatliga snittpriser

Veckoliga snittpriser

 • Enkel resa
 • Den billigaste veckodagen att resa är tisdag. Du kan åka till Barcelona för 500 kr – 2.090 kr.

  Avgående flygplats

  I Köpenhamn finns det två flygplatser med majoriteten av alla internationella flyg sker från Kastrup flygplats, den största i Norden med avgångar som kopplar samman dig med hela världen.

  Ankommande flygplats

  El Prats flygplats är en av de snabbast växande flygplatserna. De hade 50 172 457 passagerare under 2018. Du kan köpa fast lane-biljetter för att ta dig genom terminalen snabbare eller boka in en personal shopper mellan avgångarna.

  Avstånd och transfer

  El Prats är 12 kilometer från centrala Barcelona och går att nå med metro, tåg, buss, taxi och hyrbil.

  Destination

  Barcelona tillhör den autonoma regionen Katalonien och är en turistmagnet för många europeiska resenärer. Det är en stor kulturstad som hyser mycket av regionens historia. Staden var ett industriellt centrum under industrialiseringen och under spanska inbördeskriget var det ett högkvarter för den republikanska staden.

  Hotell

  • Hotel Barcelona 1882 - toppmodernt hotell med spa och pool. 4-stjärnigt med stor frukostbuffé och stora rum. Passar både turister och affärsresenärer.
  • Novotel Barcelona City - övernatta i en skyskrapa nära stadskärnan. Här finns inomhuspool med panoramafönster över staden. Hotellet ligger bara två kilometer från stranden och 100 meter till tunnelbanan.
  • Generator Barcelona - färgglatt hostel med sovsalar och egna dubbelrum med balkong. Frukost köpes separat och handdukar finns att köpa på plats.

  Restauranger

  • Uma - internationell meny i spännande miljö. Sittningar på 3-4 timmar med flera rätter att smaka. Du får utförliga förklaringar till varje rätt och ett minne för livet.
  • The Box - härligt matställe som serverar colombianska smaker. Du kan köpa äkta street food som tacos och hot dogs till bra priser. Stora portioner så du blir garanterad mätt.
  • Xiloka - smaka på tapas i alla dess former, det finns både kalla och varma rätter. De serverar även lokalt öl och cava. Trevlig och serviceriktad personal som ger dig en fin upplevse genom hela middagen.

  Sevärdheter/Att Göra

  • Sagrada Familia - vem kan besöka Barcelona utan att uppleva en guidad tur av denna basilika. Man har försökt att bygga klart detta ambitiösa projekt sedan 1880-talet.
  • Rundtur FC Barcelona - som fotbollsfan kan du förköpa entrébiljetter och gå in bakom kulisserna på arenan och få en titt i omklädningsrummen samt en tur i trofémuseet.
  • Palau de la Música Catalana - ett vackert konserthus med färgade glasfönster, pampig inredning och fantastiska uppträdanden. Boka gärna en konsert men det är nästan lika mycket värt att bara besöka byggnaden och beundra hantverket.

  Flygplatser i Barcelona och Köpenhamn

  Barcelona har 2 flygplatser och Köpenhamn har 2 flygplatser.

  BCN
  YJD
  CPH
  RKE
  Barcelona - El Prats flygplats (BCN) - 12 km
  http://www.aena.es/es/aeropuerto-barcelona/index.html

  Se andra destinationer

  Det finns en massa andra häftiga flyg

  Kontinenter

  Eller om du är väldigt flexibel - sök de billigaste biljetterna till en hel kontinent istället.