Gör din reseplanering enklare
1 Vuxen, Ekonomiklass
Välj datum
Flyg från Köpenhamn till Palma De Mallorca

Flygresor från Köpenhamn till Palma De Mallorca

Köpenhamn har 2 flygplatser och Palma De Mallorca har 1 flygplats. Billigast månad: februari Mest populära månad: juli

735 kr – 1.587 kr

Prisintervall (Tur och retur)

1936 km

Avstånd

Biljettpriser från Köpenhamn till Palma De Mallorca

Månatliga snittpriser

 • Tur och retur
 • Enkel resa
 • Den billigaste månaden att resa är februari. Du kan åka till Palma De Mallorca för 1.208 kr – 2.552 kr i februari.

  Veckoliga snittpriser

 • Enkel resa
 • Den billigaste veckodagen att resa är tisdag. Du kan åka till Palma De Mallorca för 695 kr – 2.828 kr.

  Vädret i Palma De Mallorca

  Den varmaste månaden är juli och den kallaste är januari. Genomsnittstemperaturen i Palma De Mallorca under året:

  Avgående flygplats

  Kastrup flygplats får över 30 miljoner resenärer per år. Här finns 120 butiker och möjlighet att boka varor och hämta dem när du återkommer eller landa.

  Ankommande flygplats

  Palma De Mallroca har bara en flygplats. Det går plan till flera delar av Europa och under högsäsongen, på sommaren, reser flera miljoner till och från semesterparadiset.

  Avstånd och transfer

  Flygplatsen ligger 8 kilometer från Palma De Mallorca och nås med buss eller taxi. Det går även att hyra bil.

  Destination

  Palma De Mallorca har varit bebodd sedan romartiden och var en gång tid skyddad av en mur som omringade staden. Under morisk tid (mellan 1500-1600-talet) bodde många araber på vilket influerade hela dess kultur och språket. I själva staden bor det runt 300 000 personer men antal personer som befinner sig i staden är betydligt högre då den huvudsakliga näringen för staden är turism.

  Hotell

  • Melia Palma Marina - enkla och moderna rum, hotellet har en egen pool och solstolar. Hotellet har två restauranger och två barer du kan växla mellan. Rummen har AC och frukostbuffén ingår i bokningspriset.
  • HM Balanguera - ljusa och öppna rum med AC och minibar. Prisvärt designhotell med bara 15 minuters promenad till Palma De Mallorcas centrum.
  • Nakar Hotel - bästa läget på Jamie III Avenue. Ett modernt inrett hotell med pool på taket och egen restaurang och spa. Spainträde ingår i priset, likaså deras frukostbuffé.

  Restauranger

  • Taller de Mar - en utsökt blandning av italienska och japanska influenser. Kan beställa upp till 5-rätters middag med matchande viner. Boka bord, restaurangen är liten.
  • Millo Cocina Mestiza - fusionrestaurang med latinamerikanska råvaror. Vackra uppläggningar och alla rätter håller hög standard. Litet och intimt ställe.
  • 500 Degrees Pizza - ett bra val när ni vill äta gott men inte har tid med flerrättersmiddag. Pizza enligt italienskt recept, något som måste upplevas för att känna skillnaden.

  Sevärdheter/Att Göra

  • Palma Aquarium - upptäck världens oceaner på plats, se en tidsresa till havens början och titta på fiskar och arter du aldrig vetat om tidigare. Det finns filmer och upplevelser samt möjlighet att vandra fritt.
  • Katedral De Mallorca - en pampig byggnad som du måste se i verkligheten för att ta in. Inuti finns det skatter att titta på och gott om historia att lära sig. Perfekt utflyktsmål under alltför varma dagar, de stora salarna är svala året runt.
  • Mercado de Santa Catalina - en bondemarknad med färska frukter och bär. Ligger på Placa Navegacio med närhet till det mesta. Vandra mellan olika stånd, ät en god lunch och testa några av de lokala vinerna.

  Flygplatser i Palma De Mallorca och Köpenhamn

  Palma De Mallorca har 1 flygplats och Köpenhamn har 2 flygplatser.

  PMI
  CPH
  RKE
  Palma de Mallorcas flygplats (PMI) - 8 km
  http://www.aena.es/es/aeropuerto-palma-mallorca/index.html

  Kontinenter

  Eller om du är väldigt flexibel - sök de billigaste biljetterna till en hel kontinent istället.