Vem reser du tillsammans med?
Ekonomiklass
Affärsklass
Vuxna:1
Barn:0
2-15 år gammal
Spädbarn:0
Under 2 år gammal
Klar
Varifrån flyger du?
Förslag
StockholmSTO
StuttgartSTR
KöpenhamnCPH
GöteborgGOT
HelsingforsHEL
ColomboCMB
SiguaneaSZJ
ShanghaiSHA
Vart vill du flyga?
Vart som
Tobruk
Atoifi
Istanbul
Khoy
Skriv in din destination eller välj bland valen nedan:
Hett
Varmt
Milt
Kyligt
Kallt
Strand
Nattliv
Skidåkning
Vin
Slott
Visa mer...
Europa
Nordamerika
Sydamerika
Asien
Oceanien
Afrika
Klar
Välj datum
Specifika datum
Flexibla datum
Reseperiod
Weekend
Utresa
Hemresa
Välj datum
Specifika datum
Flexibla datum
Reseperiod
Weekend
Utresa
Hemresa
Jag behöver inte någon retur-resa.
Jag behöver inte någon retur-resa.
Letar upp de bästa flygbiljetterna åt dig
1 Vuxen, Ekonomiklass
Välj datum
© Avionero 2018 – 2021
Tillbaka

Flyg från Stockholm till Örnsköldsvik

Flygresor från Stockholm till Örnsköldsvik

Stockholm har 4 flygplatser och Örnsköldsvik har 1 flygplats.

1.394 kr2.830 kr
Prisintervall (Tur och retur)
442 km
Avstånd

Biljettpriser från Stockholm till Örnsköldsvik

Månatliga snittpriser

 • Tur och retur
 • Enkel resa
 • Den billigaste månaden att resa är juli. Du kan åka till Örnsköldsvik för 1.340 kr – 2.635 kr i juli.

  Veckoliga snittpriser

 • Enkel resa
 • Den billigaste veckodagen att resa är måndag. Du kan åka till Örnsköldsvik för 704 kr – 1.632 kr.

  Avgående flygplats

  Ni avgår från Stockholm, Arlanda flygplats som ligger cirka en halvtimmes bilfärd från huvudstaden. Arlanda har 5 terminaler och är Skandinaviens största flygplats, tredje största i Norden. Du hittar butiker, tax free och flera snabbmatsställen och restauranger i Sky City som kopplar samman de olika terminalerna.

  Ankommande flygplats

  Gideå flygplats ligger några mil utanför Örnsköldsvik och ägs av kommunen sedan 2011. Flygplatsen har bara två destinationer, Stockholm med flera avgångar per dag och charterresor till Kroatien. Det är SAS som flyger mellan Örnsköldsvik och Stockholm. På flygplatsen kan du hitta en restaurang och 3 konferenslokaler.

  Avstånd och transfer

  Transfer till Örnsköldsvik tar 20 minuter och är lättast med taxi, hyrbil eller egen bil. Det går ingen flygbuss.

  Destination

  Örnsköldsvik är en industri- och hockeystad. Det kommer fler NHL-stjärnor från den här staden en någon annan i hela Sverige däribland Peter Forsberg. Den har spår ända från bronsåldern och man har hittat en gård som är 2000 år gammal. Staden ligger i världsarvet Höga Kusten och har närhet till natur och hav. Kommunen har runt 56 000 invånare varav strax över 30 000 bor i tätorten.

  Hotell

  • First Hotel Statt - ett av de äldsta hotellen i staden. Statt har konferens, restaurang, vackra rum som just nu genomgår uppfräschningar och renovering. Hotellet ligger bara ett stenkast från hamnen och gågatan.
  • Elite Plaza Hotel - på hamnen reser sig detta nybyggda höghus med lyxiga rum och underbar frukostbuffé. Rum i flera prisklasser och eget gym och bastu i byggnaden.
  • Hotell Veckefjärden - för golfälskare är det här det perfekta hotellet som ligger i anslutning till Örnsköldsviks golfbana. Pool, bastu och konferens finns också. Lätt att ta sig in till centrala stan och underbar natur att vandra i.

  Restauranger

  • Public - central restaurang med mysig miljö och stort utbud av whisky. Goda maträtter och en föränderlig meny. Inglasad uteplats och intim stämning.
  • The Bishop Arms - på kajen har Bishop Arms den största uteplatsen i stan. Här kan du äta en god hamburgare, skölja ned det med en kall öl och utmana de andra gästerna i ett triviaquiz.
  • Linnea & Peter - en prisvinnande restaurang som blivit rekommenderad av White Guide flera år i rad. Lokala och ekologiska råvaror, möjlighet att sitta vid chefs table och få en upplevelse som ingen annan.

  Sevärdheter/Att Göra

  • Slåttdalsskrevan - några mil utanför Örnsköldsvik finns Skule nationalpark och inne i skogen hittar du Slåttdalsskrevan, en 200 meter lång skreva som delar Slåttberget i två och erbjuder otroliga vyer.
  • Paradisbadet - det bästa äventyrsbadet i landet. Här finns rutschkanor i mängder, spaavdelning och hamam samt en utomhuspool med strömmar att flyta med i.
  • Aktivator - genom dem kan du boka in paintball med kompisarna, sjukamp eller ta med kollegorna längs med Moälven på flotte. Deras aktiviteter är mobila så att ni kan spela på olika ställen i kommunen.