20 november 2019 by undefined

Avionero lanserar prisindikator för att hitta de billigaste flygbiljetterna

Avionero har nyligen lanserat nästa generations sökmotor för flygsök med en kraftfull AI för billiga flygbiljetter. Man adderar nu en prisindikator som ska hjälpa användare att veta att de hittat bästa möjliga pris, även till destinationer de inte tidigare rest till. Den nya prisindikatorn visar om priset är högt eller lågt i jämförelse med vad andra betalat för flygbiljetter till den destinationen.

Alla som någon gång har sökt efter billiga flygbiljetter vet hur mycket tid och energi det kan ta att hitta flygbiljetter. Dessutom hur svårt det kan vara att veta att priset på flyget faktiskt är det allra bästa. Och hur ska man veta vad som är ett bra pris? Särskilt när man letar efter resor till en destination man aldrig har flugit till förut. Svaret på det är den nya funktionen Prisindikator som Avionero nu lanserat. Med hjälp av den kraftfulla sökmotorn som i realtid söker igenom mängder av möjliga flighter och prisindikatorfunktionen behöver du bara söka en gång för att få förslag på mängder av resor och dessutom en indikation på om priset är hög eller lågt i förhållande till vad andra betalat.

För många år sedan upptäckte jag ett mönster när människor går in på en flygsöksajt för att ta reda på vad det skulle kosta att flyga till en viss destination. De gör en sökning men när de fått fram ett pris så vet de fortfarande inte om det är ett högt eller lågt pris, berättar Lars Kristensson, grundare och VD för Avionero. De gör därför en eller flera sökningar till bara för att ta reda på om det första priset var bra. Det här beteendet gav mig idén till en hjälpsam prisindikator, som sparar tid genom att direkt visa om det är ett bra pris.

Avionero erbjuder redan användare full flexibilitet i sökfunktionen. Om du vet att du har semester en viss vecka kan Avionero hjälpa till med förslag på vilka resor som finns under tidsperioden så att det blir lättare att hitta nya resmål. Med hjälp av Prisindikatorn blir det nu också enkelt att veta om resan till de destinationer som finns tillgängliga under perioden är till ett bra pris eller inte, utan att behöva göra flera sökningar.

Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa sökmotor för flygresor, lägger Lars till. För att kunna göra det tittar vi mycket på hur användarna använder plattformen. Deras beteende lägger grunden för vilka funktioner vi utvecklar och lanserar.

Avionero utvecklar ständigt ny funktionalitet för plattformen för att göra den ännu bättre för användarna. Den nya funktionen för Prisindikatorn lanseras i samtliga åtta länder där Avionero är lanserat.

+1
Share
Send
Share