29 oktober 2020 by undefined

Boka din resa efter pandemin redan nu

Samtidigt som länder har börjat stänga ner igen finns det tydliga signaler på att det efterlängtade vaccinet mot corona är på väg att rullas ut över världen och att reserestriktionerna kan vara över redan till sommaren. Det menar flygsöktjänsten Avioneros vd, Lars Kristensson, som anser att det är hög tid att börja boka redan nu om man vill undvika dyra biljetter.

Lars Kristensson är medveten om att informationsflödet är stort vad gäller coronapandemin, liksom åsikterna om vad som är rätt eller fel. Men han känner sig trygg i sin och sitt företags analys av läget och väljer därför att gå ut med denna uppmaning.

– Flygbranschen har möjlighet till en snabbare initial återhämtning än många tror, men inledningsvis kommer de att ha lägre kapacitet, säger han och fortsätter:
– Färre flygbiljetter innebär dyra biljetter för den som inte fattar snabba beslut. Att boka med avbeställningsskydd nu är troligen betydligt billigare än att vänta.

Avioneros vd menar alltså att den ressugne bör boka sin sommarsemester och kommande höstlov redan nu. Hans tips är också att vara flexibel med datumen, då det kan hjälpa till att hitta bättre biljetter när flygningarna är färre.

– Där kan flexibiliteten i Avioneros sök vara till stor hjälp. Det underlättar i vanliga fall, men ännu mer nu, avslutar Lars Kristensson.
+1
Share
Send
Share