02 januari 2020 by undefined

Flygsöktjänsten Avionero utmanar med unika sökmöjligheter och nytt utseende

Utmanaren Avionero tar nu ytterligare ett steg för att bli marknadens smidigaste söktjänst. Nu kan du söka flyg baserat på väder, kulturutbud, familjevänlighet med mera. I samband med de utökade sökmöjligheterna är det dessutom dags för Avionero att göra sin första riktiga stora lansering.

Tänk dig att du vill hitta de billigaste flygbiljetterna i februari till en plats med stort kulturutbud och samtidig önskar du en dagstemperatur på 25 grader. Avioneros sökmotor som använder sig av avancerad AI, artificiell intelligens, gör inte enbart sökningen möjlig – den är dessutom enkel för användaren:

Anledningen till att vi erbjuder detta unika sätt att leta upp en flygresa är att vi sett ett stort behov och vi har hittat lösningarna, säger Lars Kristensson, grundare och VD för Avionero.

Företaget har också tagit till sig av feedback om utseende och användarvänligheten av användare och efter två år i Beta (”förversion”) är Avionero nu redo att lanseras på riktigt.

Avioneros mål är att erbjuda marknadens bästa sökmotor för flygresor. För att kunna göra detta tittar man mycket på hur kunderna använder plattformen. Deras beteende lägger grunden för vilka funktioner företaget utvecklar och lanserar:

Nästa sak vi tänker lösa är möjligheten att söka flyg med mindre miljöpåverkan, avslutar Lars Kristensson.
+1
Share
Send
Share