Om Avionero

Avionero är en ny typ av reseplaneringssajt. Med hjälp av en AI-baserad sökmotor hittar vi de bästa flighterna och matchande hotell för vilka önskemål du än har.

Avionero bildades 2015 av Lars Kristensson och Anton Tyulenev med målet att skapa en bättre flygsöktjänst. Vi lanserade 2018 och finns hittills i 12 länder, bl.a. Norden, Ryssland, Spanien och Bolivia.

Vårt mål

Att kontinuerligt sträva efter att göra reseplanering lättare.

Att kontinuerligt sträva efter att göra reseplanering lättare

Bakgrund

Många av dagens flygsökssajter bygger på samma sökteknik som på 90-talet. Några av våra konkurrenter har gjort försök att modernisera sina tjänster, men få har gjort det genom ett fundamentalt annorlunda förhållningssätt till teknik och användarupplevelse (UX).

Utifrån egen erfarenhet av mycket resande skapade vi en reseplaneringssajt som löste våra egna behov av flexibilitet och reseutforskning. En av våra grundare, Lars Kristensson, har arbetat i reseindustrin i mer än 10 år och var också systemarkitekt på Momondo. Vår andre grundare Anton Tyulenev har en bakgrund inom UX/UI design med många idéer om hur sökprocessen kan göras smidigare.

När vi grundade Avionero 2015 bestämde vi oss för att skapa en mycket smidigare och mera användbar flygsöktjänst utifrån kombinationen av stark AI-teknologi och lättanvänt gränssnitt.

AI-baserad sökmotor

Avionero was founded upon the innovation of a new and unique AI-based flight search technology.

Avionero grundades på innovationen av en ny och unik AI-baserad flygsökningsteknik. Vi har sedan dess utökat den tekniken för att inte bara möjliggöra helt flexibla datum och destinationer, utan också för att ge dig förslag på boende, aktiviteter etc. skräddarsydda för varje flygalternativ du överväger.

Våra riktlinjer

Var hjälpsam

Vi vill göra din reseplanering enklare, smidigare och snabbare. Vi letar upp de bästa matchningarna baserat på dina behov, och vi sparar dina sökningar och preferenser.

Låt datorn göra jobbet

Istället för att lägga tid på och göra prisjämförelser mellan flera olika sajter ser vi till att en AI-baserad sökmotor hittar de bästa alternativen för dig.

Full transparens

Vi gör inga prismanipulationer och vi försöker inte stressa dig till något köp. Vi säljer inte din data till några andra.

Avionero runt om i världen

Hittills finns vi i 12 länder. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Hittills finns vi i 12 länder

Partners

För att se till att vi ger dig de bästa alternativen söker vi i några av världens största källor till flyg och hotell:

Skyscanner Kiwi HotelsCombined Amadeus ATE TravelPayouts Viator

Med stöd frän Europeiska unionens program Horisont 2020

Med stöd frän Europeiska unionens program Horisont 2020