Dina resor
Organisera enkelt dina flighter med hjälp av flikar
Stockholm
London
När som
+ Ny flik
background

Flyg till London

från Stockholm
Letar du efter billiga flyg till London? Välj datum för att starta sökningen. Eller läs tipsen om flygpriser, flygplatser, väder och annan användbar information nedan.
1 Vuxen, Ekonomiklass
Välj datum

Info om sträckan

1433 km
Avstånd

Flygpriser

317 kr – 2.332 kr
Prisintervall (Tur och retur)

Vädret just nu

🌦
+10°C
Regn

Flygplatser

LCY
12km
LGW
40km
LHR
23km

Information om flyg till London

Det finns 10 flygplatser: London City flygplats, Gatwick flygplats, London - Heathrow flygplats, London Luton flygplats, London-Paddington Airport, RAF Northolt, London - Stansteds flygplats, London Biggin Hill Airport, Euston railway station, St Pancras railway station. Vanligtvis kostar det billigaste flyget tur och retur till London 317 kr för en passagerare.

Planerar du i förväg? Kolla när det är bästa tiden att besöka London.

Flygpriser till London

Du kan vanligtvis boka ett flyg tur och retur till London för:
Från:
Stockholm
Alicante
Köpenhamn
Göteborg
317 kr1.325 kr2.332 kr
Våra användare väljer vanligtvis flyg till London inom detta prisintervall. Om du stöter på priser över 2.332 kr är de troligtvis dyrare än vanligt. För att hitta billiga flyg till bästa pris rekommenderar vi att du söker tidigt och med hjälp av vår kalender för flexibla datum.

Exempel på nyligen hittade flyg

Tur och retur
Enkel resa
29 mar (fre) - 04 apr (tor)29 mar (fre) + nätter
17:10
ARN
2h 45m
Direkt
19:55
LHR
05:40
LHR
2h 25m
Direkt
08:05
ARN
1.537 kr
Hittades för 3 minuter sedan
05 mar (tis) - 05 mar (tis)05 mar (tis) + nätter
09:20
ARN
2h 30m
Direkt
11:50
STN
17:20
STN
2h 25m
Direkt
19:45
ARN
1.187 kr
Hittades för 10 minuter sedan
15 mar (fre) - 22 mar (fre)15 mar (fre) + nätter
21:20
ARN
2h 30m
Direkt
23:50
STN
06:30
STN
2h 15m
Direkt
08:45
VST
381 kr
Hittades för en timme sedan
08 mar (fre) - 10 mar (sön)08 mar (fre) + nätter
09:10
VST
2h 20m
Direkt
11:30
STN
10:55
STN
2h 15m
Direkt
13:10
VST
576 kr
Hittades för en timme sedan
29 mar (fre) - 31 mar (sön)29 mar (fre) + nätter
21:20
ARN
2h 30m
Direkt
23:50
STN
20:25
STN
2h 20m
Direkt
22:45
ARN
1.724 kr
Hittades för en timme sedan

Hitta den billigaste tiden att flyga till London

Är du flexibel med dina resedatum? Hitta den billigaste månaden att flyga till London om du utgår från Stockholm. Priser som börjar med:

JAN
574 kr
FEB
646 kr
MAR
626 kr
APR
869 kr
MAJ
797 kr
JUN
889 kr
JUL
1109 kr
AUG
1107 kr
SEP
441 kr
OCT
335 kr
NOV
429 kr
DEC
453 kr

Den billigaste månaden att resa är october där du kan hitta flyg från 335 kr och den dyraste månaden är juli där du kan köpa flyg från 1109 kr.

Flygbolag med direktflyg till London

Här är listan över flygbolag som du kan boka för direktflyg om du flyger från Stockholm:

SAS
3-6 flyg per dag
British Airlines
2-5 flyg per dag

Att göra i London

London, Englands pulserande huvudstad, är en stad som är genomsyrad av historia och full av modern energi. Denna stad med över 9 miljoner invånare (och långt över 15 miljoner i storstadsområdet) anses vara en av endast två Alpha++-städer i världen (den andra är New York) och är en av de viktigaste och ständigt rankade som en av de bästa städerna i världen. Dess ikoniska landmärken, inklusive den majestätiska Big Ben, det historiska Tower of London och det magnifika Buckingham Palace, definierar dess skyline och lockar miljontals besökare varje år. London är en mångsidig stad där över 300 språk talas.

Stadens kulturscen är oöverträffad, med museer i världsklass som British Museum och Tate Modern, samt berömda teatrar i West End, som erbjuder ett varierat utbud av teaterproduktioner. Londons livliga marknader, som Camden Market och Borough Market, erbjuder en sinnlig njutning av mat, mode och unika skatter. Stadens grönområden, som Hyde Park och Regent's Park, gör den till en av de grönaste huvudstäderna och erbjuder en uppfriskande oas för avkoppling och fritidsaktiviteter.

Londons mångkulturella atmosfär återspeglas i dess olika stadsdelar, som Soho, Notting Hill och Shoreditch, var och en med sin egen distinkta karaktär, kulinariska läckerheter och pulserande gatuliv. London, med en historia som sträcker sig över 2000 år, förkroppsligar verkligen en harmonisk blandning av tradition och innovation, vilket gör det till ett globalt nav för kultur, handel och kreat

Topp 10 saker att göra i London:

 • Big Ben och Houses of Parliament: Det ikoniska klocktornet Big Ben, officiellt känt som Elizabeth Tower, står högt bredvid Houses of Parliament (Palace of Westminster). Denna historiska plats är en symbol för Londons arkitektur och politiska arv.
 • British Museum: British Museum är ett av världens största och mest välkända museer med en omfattande samling konst och artefakter från olika kulturer och tidsperioder. Den permanenta samlingen på åtta miljoner verk är den största i världen. Bland höjdpunkterna finns Rosettastenen, Elginmarmlorna (Parthenonskulpturerna) och de egyptiska mumierna.
 • Buckingham Palace: Buckingham Palace är den brittiska monarkens officiella residens och en symbol för den brittiska monarkin. Under sommarmånaderna kan besökare bevittna vaktavlösningen och utforska de fantastiska State Rooms.
 • Tower of London: Tower of London, officiellt His Majesty's Royal Palace and Fortress of the Tower of London, är en historisk fästning vid Themsens strand.Detta UNESCO-världsarv byggdes 1078 av Willian Erövraren och har spelat många roller genom århundradena, från kungligt residens till fängelse. Idag finns här kronjuvelerna och det erbjuds guidade turer.
 • London Eye: London Eye, eller Millennium Wheel, är ett jättelikt pariserhjul på Themsens södra strand. Det erbjuder hisnande panoramautsikt över Londons skyline, vilket gör det till en av de högst betalda turistattraktionerna i Storbritannien.
 • Tate Modern: Tate Modern är ett av världens största museer för modern och samtida konst.Det ligger i en före detta kraftstation och har en imponerande samling av modern och samtida konst av kända konstnärer som Picasso, Warhol och Hockney.
 • Westminster Abbey: Westminster Abbey är en historisk kyrka och en UNESCO världsarvslista, mittemot Houses of Parliament. Sedan 1066 har många kungliga bröllop, kröningar och begravningar ägt rum här, inklusive många brittiska monarkers begravningar.
 • The Shard: The Shard är en ikonisk skyskrapa med 72 våningar designad av Rnezo Piano.Med ett hotell, flera restauranger och en utsiktsplattform som erbjuder enastående utsikt över London är det ett måste att besöka byggnaden. The Shards observationsdäck, The View from The Shard, är ett av de högsta i staden.
 • Naturhistoriska museet: Natural History Museum, ett av tre i museikvarteret Exhibition Road (tillsammans med Science Museum och Victoria and Albert Museum), visar upp en fascinerande samling av exemplar, fossiler och interaktiva utställningar.Det är ett familjevänligt resmål, känt för sina imponerande dinosaurieutställningar och fantastiska arkitektur.
 • Covent Garden: Covent Garden är en livlig gågata fylld med butiker, restauranger, gatuartister, teatrar och hem till London Transport Museum.Här finns en livlig atmosfär som gör det till en populär plats för shopping, middagar och underhållning.

Varför boka flyg till London med Avionero

 • Avionero är en flygsökmotor med den mest flexibla sökningen. Vi kan hitta flygbiljetter och resor till var som helst med bara en sökning.

 • Det är enkelt att planera din resa till London när du kan söka efter flyg, hotell och aktiviteter på ett och samma ställe

 • Boka flyg med våra pålitliga partners. Vi har samlat många olika alternativ att välja mellan och hjälper dig att göra ett val genom att visa agent- och flygbolagsbetyg.

Väder i London

16 dagars väderprognos

Väderprognos för London:
mån, 04 mars
🌦
+10°C
Regn
7 m/s
64 %
tis, 05 mars
🌦
+9°C
Regn
3 m/s
70 %
ons, 06 mars
☀️
+11°C
Klart
3 m/s
58 %
tor, 07 mars
🌦
+9°C
Regn
5 m/s
66 %
fre, 08 mars
☁️
+9°C
Brutna moln
6 m/s
57 %
lör, 09 mars
🌦
+13°C
Regn
6 m/s
54 %
sön, 10 mars
🌦
+11°C
Regn
5 m/s
60 %
mån, 11 mars
🌦
+7°C
Regn
5 m/s
77 %
tis, 12 mars
☁️
+7°C
Brutna moln
5 m/s
54 %
ons, 13 mars
☁️
+7°C
Brutna moln
5 m/s
57 %
tor, 14 mars
🌦
+7°C
Regn
6 m/s
70 %
fre, 15 mars
☀️
+9°C
Klart
6 m/s
42 %
lör, 16 mars
⛅️
+9°C
Enstaka moln
3 m/s
41 %
sön, 17 mars
☁️
+9°C
Brutna moln
1 m/s
56 %
mån, 18 mars
☁️
+12°C
Brutna moln
2 m/s
40 %
tis, 19 mars
☀️
+12°C
Klart
3 m/s
39 %
Visa 16 dagars väderprognos

Väder per månad

Planerar ni en resa och vill veta hur vädret är i London?
Planerar du i förväg? Kolla när det är bästa tiden att besöka London.

Flygplatser i London och Stockholm

London har 10 flygplatser och Stockholm har 4 flygplatser.
LCY
LGW
LHR
LTN
QQP
NHT
STN
BQH
QQU
QQS
NYO
ARN
VST
BMA
London City flygplats (LCY) - 12 km
https://www.londoncityairport.com/

FAQ

Flyga till London? Här är några saker som kan vara intressanta att veta:
Vad är flygtiden till London?
Vanligtvis tar det mellan 1h 18m och 2h 59m att flyga till London om du flyger från Stockholm.
Avionero
✈️
Hur långt är det att flyga till London?
En passagerare som flyger raka vägen till London reser ungefär 1433 km om du räknar från Stockholm.
Avionero
💵
Vad är priset på en flygresa till London?
Det bästa sättet att spara pengar på dina flygbiljetter är att boka i god tid och att vara flexibel med vilka datum du reser. Med Avionero kan du söka många datum på en gång för att få fram de billigaste kombinationerna av avrese- och hemresedatum.
Avionero
🛬
Vilka är flygplatserna nära London?
Den flygplats som är närmast London är Euston railway station, som ligger 2 km bort. Totalt har London 10 flygplatser: London City flygplats, Gatwick flygplats, London - Heathrow flygplats, London Luton flygplats, London-Paddington Airport, RAF Northolt, London - Stansteds flygplats, London Biggin Hill Airport, Euston railway station, St Pancras railway station.
Avionero
🌦
Hur är vädret i London?
I genomsnitt kan du förvänta dig +5°C i januari och +18°C i juli. För tillfället är det Regn och +10°C i London.
Avionero