FAQ

Hur skiljer ni er från andra flygsöksajter?

Avionero är mer än en vanlig prisjämförelsesajt. Vi letar igenom de andra stora flygprisjämförelsesajterna (såsom Skyscanner, momondo, Kayak, flygstolar.se, osv), vilket ger dig tillgång till världens största täckning av billiga flygbiljetter. Vi använder även artificiell intelligens för att leta upp de bästa möjliga flygbiljetter utefter dina specifika behov — oavsett hur flexibel du är med datum eller destination.

Säljer ni biljetter?

Nej, vårt mål är att hitta de bästa biljetterna bland tusentals eller till och med miljoner alternativ. Sedan kan du välja var du ska köpa din biljett: med flygbolaget eller på någon resebyrås webbplats. Vi lägger inte till några provisioner på de priser vi visar.

Är det tryggt att köpa biljetter via Avionero?

Absolut! Vi söker hos välkända sajter och det är hos dessa du genomför ditt köp. Dubbelkolla bara att alla datum och detaljer stämmer innan du genomför köpet. Om du känner att något är fel hos någon av våra partners, rapportera gärna det till contact@avionero.com.

Varför har ni inte ett multi-city-sök?

Att erbjuda flexibiliteten i vårt sök i en kombination av flera rutter mellan flera olika platser kräver enormt mycket arbete och beräkningskraft. Vi jobbar dock på att få till det då det definitvt vore väldigt häftigt.

Ställ en fråga