Funktioner

Vi har skapat Avionero för att göra reseplanering lättare.

Upptäck nya platser baserat på vad du vill uppleva

Istället för en specifik stad eller flygplats kan du välja ett land, en kontinent eller till och med var som helst och få både flyg och hotell i en sökning.

WVill du ha inspiration för din semester? Välj teman som “strand” eller “varmt”.

Hitta bästa datum att flyga med flexibla datum

Istället för att välja specifika datum för avgång och återresa kan du nu vara hur flexibel med dagar eller vilka helger du vill. Vår AI-baserade sökmotor kommer att hitta den bästa kombinationen av datum.

Spara tid genom att söka flyg och hotell i en sökning

Vi letar upp både flyg och hotell åt dig, men till skillnad mot paketresor ger vi dig full frihet att välja dem separat.

Planera hela resan på en sajt istället för att hoppa från sajt till sajt

Du kan skapa flera flikar på Avionero för att organisera din planering bättre. De hjälper dig också att enkelt jämföra olika alternativ.

Fortsätt där du slutade

Vi vet att reseplanering tar tid. När du kommer tillbaka till Avionero, på samma enhet (dator, smartphone, läsplatta), kan du börja där du slutade. Vi kommer ihåg alla dina filter, resor och urval.

Missa aldrig en bra biljett med världens största urval av flyg

Vi söker flighter på världens största resesajter, men också på flygbolagens egna sidor. På så vis ger vi dig världens största urval av flyg och priser.

Bästa flighten av tusentals möjligheter med en AI-baserad sökmotor

Vi låter maskinen göra jobbet. Istället för att manuellt kolla dussintals kombinationer av datum och destinationer ser vår AI-sökmotor till att hitta de bästa alternativen för dig – med hänsyn till relevans, pris och värde.

Välj flyg med mindre CO2 utsläpp

Vid varje flight kan du se CO2-ekvivalenter beräknade av vår partner Trikorona. Det hjälper dig att göra grönare val. Du kan också kompensera för ditt koldioxidavtryck here.

Har du saknat något om resesökning?

Berätta för oss!