Dina resor
Organisera enkelt dina flighter med hjälp av flikar
Stockholm
Malmö
När som
+ Ny flik
background

Flyg från Stockholm till Malmö

1 Vuxen, Ekonomiklass
Välj datum

Info om sträckan

513 km
Avstånd

Vädret just nu

🌦
+7°C
Regn

Flygplatser

MMX
24km

Avgående flygplats

26 miljoner människor passerar genom Arlanda varje år, över 230 000 starter och landningar. Härifrån kan du nå nästan hela världen med direktflyg, de har nämligen 161 destinationer. Resten av världen går också att boka med mellanlandningar

Ankommande flygplats

Malmö flygplats öppnades 1972 och har inte stängts sedan dess, de har öppet dygnet runt. Lite över 2 miljoner människor besöker flygplatsen årligen och du kan resa till 40 olika destinationer inklusive charter.

Avstånd och transfer

Malmö ligger 30 kilometer bort. Du kan hyra bil på plats eller ta dig till och från med buss och taxi.

Destination

Malmö har 330 000 invånare i tätorten och över 700 000 i Stormalmö. Staden började som en kyrkby på 1100-talet och övergick till att bli en stad bara 100 år senare som en kommunikationsort mellan Lund och Köpenhamn. Malmö har haft upp- och nedgångar genom århundradena, populär för det goda fisket i Öresund och drabbat av nedgång på grund av Roskildefreden då Danmark avträdde Skåne till Sverige. Idag är det en levande, mångkulturell stad och porten till resten av Europa.

Hotell

  • Comfort Hotel Malmö - nära Malmö central med trendiga rum. Nära till allt och hotellet bjuder på bar, wi-fi samt ett gym med en egen boxningsring.
  • Hotel Duxiana - en del av Best Western där fokuset ligger på de skönaste sängarna du kan hitta. Enkel inredning och möjlighet att boka en hel lägenhet. Vissa rum har AC.
  • MJ’S - ett urbant och hippt hotell där du kan boka in weekends med middag och underhållning inkluderat i priset. Alltid någonting nytt på G och perfekt för dig som vill få ut lite mer av din hotellvistelse.

Restauranger

  • Que - lokalt producerade råvaror för att skapa smaker från Vietnam. Spännande rätter där asiatisk mat är gourmet, inte snabbmat.
  • Carnivore Steak House - för dig som bara älskar kött. Här hittar du alla styckdelar på grillen och andra livsmedel är endast komplement. Det är köttet som står i rampljuset.
  • Raw Kitchen - rawfoodrestaurang som startades i Berlin för bara tre år sedan och redan gjort internationell succé. Helt gluten- och laktosfri samt 100 % veganska rätter.

Sevärdheter/Att Göra

  • Bounce - trampolin- och äventyrspark. Du kan utmana dig själv och vänner i deras hinderbana och testa parkour. För barn under 110 cm gäller speciella tider av säkerhetsskäl.
  • Malmö Brygghus - lär dig hur man brygger öl idag och hur de gjorde förr i tiden. Så klart kan du köpa öl och något gott att äta före eller efter den guidade turen
  • Moderna Museet - en samlingspunkt för dig som gillar modern och samtida konst. Här kan du beundra konst från 1900-talet och framåt. Beläget i ett gammalt elektricitetsverk. Har utställningar och aktiviteter för barn och vuxna.

Väder i Malmö

16 dagars väderprognos

Väderprognos för Malmö:
lör, 02 mars
🌦
+7°C
Regn
6 m/s
96 %
sön, 03 mars
🌦
+8°C
Regn
8 m/s
83 %
mån, 04 mars
☁️
+6°C
Brutna moln
9 m/s
75 %
tis, 05 mars
☁️
+4°C
Brutna moln
7 m/s
66 %
ons, 06 mars
☁️
+5°C
Brutna moln
4 m/s
66 %
tor, 07 mars
☁️
+3°C
Brutna moln
5 m/s
78 %
fre, 08 mars
☀️
+5°C
Klart
6 m/s
56 %
lör, 09 mars
☁️
+2°C
Brutna moln
8 m/s
63 %
sön, 10 mars
☁️
+2°C
Brutna moln
9 m/s
56 %
mån, 11 mars
☁️
+2°C
Spridda moln
9 m/s
52 %
tis, 12 mars
🌦
+3°C
Regn
11 m/s
63 %
ons, 13 mars
🌦
+5°C
Regn
11 m/s
92 %
tor, 14 mars
🌦
+8°C
Regn
7 m/s
81 %
fre, 15 mars
🌦
+6°C
Regn
8 m/s
89 %
lör, 16 mars
🌦
+5°C
Regn
5 m/s
89 %
sön, 17 mars
🌦
+4°C
Regn
7 m/s
89 %
Visa 16 dagars väderprognos

Väder per månad

Planerar ni en resa och vill veta hur vädret är i Malmö?
Planerar du i förväg? Kolla när det är bästa tiden att besöka Malmö.

Flygplatser i Malmö och Stockholm

Malmö har 1 flygplats och Stockholm har 4 flygplatser.
MMX
NYO
ARN
VST
BMA
Malmö Airport (MMX) - 24 km
https://www.swedavia.com/malmo/