Dina resor
Organisera enkelt dina flighter med hjälp av flikar
Stockholm
Ängelholm
När som
+ Ny flik
background

Flyg från Stockholm till Ängelholm

Priserna för flyg från Stockholm till Ängelholm börjar vanligtvis på 1.052 kr för en tur- och returresa. Få mer information om rutten, flygplatserna och vädret nedan, eller starta sökningen genom att välja dina resedatum.
1 Vuxen, Ekonomiklass
Välj datum

Info om sträckan

461 km
Avstånd

Flygpriser

1.052 kr – 1.999 kr
Prisintervall (Tur och retur)

Vädret just nu

🌦
+16°C
Regn

Flygplatser

AGH
5km

Avgående flygplats

Du lyfter från Sveriges huvudstad som har fyra flygplatser varav den största är Arlanda. Det är en hub i Skandinavien som klarar 80 starter eller landningar per timme. Från Arlanda åker tusentals passagerare varje dag från en av deras 5 olika terminaler.

Ankommande flygplats

Du landar på Ängelholms flygplats. Här kan du njuta av en kaffe på deras café eller boka in en rundvandring av flygplatsen och lära dig mer om dess historia.

Avstånd och transfer

Det är bara 20 minuter mellan flygplatsen och Ängelholm centrum. Du har möjlighet att resa från flygplatsen till staden med buss, tåg, taxi eller hyrbil.

Destination

Ängelholm är en liten kommun med cirka 28 00 invånare i Skånes län. Det är en vacker stad nära havet som under 1800-talets blev känd som en skol- och badort. Staden lockar naturmänniskor som vill delta i en av de olika evenemangen som arrangeras under året. Du kan paddla, cykla, simma, gå på naturvandringar och så klart besöka staden för shopping och stadsvandringar. Det nuvarande namnet har staden endast haft sedan stavningsreformen 1900, innan dess hette staden Engelholm.

Hotell

  • Riverside Hotel & Apartments - ett familjeägt företag som hyr ut hotellrum och lägenheter. Det ligger bara 8 minuters från centralstationen och erbjuder gratis wi-fi och tv i alla rum.
  • Hotell Villa Rönne - en villa från 1800-talet som blivit hotell. Fantastisk utsikt över Rönne å och har gratis parkering för alla gäster.
  • Valhall Park & Konferens - för privatperson och konferenser med jobbet som ligger bara 7 kilometer från flygplatsen. Egen restaurang och fina grönområden.

Restauranger

  • Linnea och Basilika Ängelholm - vietnamesiska smaker i smakfull miljö. Restaurangen har rättigheter och var finalist i priset “Årets företagare” i Ängelholm.
  • Orangeriet - Serverar husmanskost, lunch och middagar. Går att anlita för fest och konferens. Går också att boka köket för att laga med tillsammans med vänner och kockarna.
  • Midgårdens Värdshus - för snabb och god mat lagad på fina råvaror. Klassisk husmanskost samt hamburgare och barnmeny. Billiga priser där du även kan hyra deras festvåning för större arrangemang.

Sevärdheter/Att Göra

  • Järnvägsmuseet - Se den lokstationen där loken fyllde på med vatten och kol. De har byggt upp miljöerna som det en gång sett ut. Utställningen visar järnvägens historia med text, bilder och miljöer.
  • Sven Jons Udde - En vacker badplats med en gammal badbrygga vid Skälderviken. Här håller man ofta i majbålet och genom bryggan kan du gå direkt ned i vattnet och ta ett kvällsdopp.
  • Pytteskogen - en lekplats för barnen där man använt sig av svensk historia och naturen för att skapa en rolig miljö. Lek bland tomtar och troll, över stockar och stenar och titta på konstverk som andra barn har gjort.

Väder i Ängelholm

16 dagars väderprognos

Väderprognos för Ängelholm:
ons, 29 maj
🌦
+16°C
Regn
7 m/s
63 %
tor, 30 maj
🌦
+17°C
Regn
5 m/s
83 %
fre, 31 maj
🌦
+19°C
Regn
5 m/s
75 %
lör, 01 juni
☁️
+20°C
Brutna moln
5 m/s
72 %
sön, 02 juni
🌦
+19°C
Regn
6 m/s
75 %
mån, 03 juni
☁️
+20°C
Brutna moln
6 m/s
65 %
tis, 04 juni
☁️
+15°C
Brutna moln
9 m/s
57 %
ons, 05 juni
🌦
+17°C
Regn
8 m/s
69 %
tor, 06 juni
🌦
+18°C
Regn
4 m/s
67 %
fre, 07 juni
🌦
+22°C
Regn
7 m/s
62 %
lör, 08 juni
🌦
+22°C
Regn
6 m/s
72 %
sön, 09 juni
🌦
+27°C
Regn
7 m/s
54 %
mån, 10 juni
☁️
+20°C
Brutna moln
5 m/s
82 %
tis, 11 juni
☀️
+22°C
Klart
3 m/s
60 %
ons, 12 juni
🌦
+25°C
Regn
7 m/s
56 %
tor, 13 juni
☁️
+28°C
Brutna moln
8 m/s
49 %
Visa 16 dagars väderprognos

Väder per månad

Planerar ni en resa och vill veta hur vädret är i Ängelholm?
Planerar du i förväg? Kolla när det är bästa tiden att besöka Ängelholm.

Flygplatser i Ängelholm och Stockholm

Ängelholm har 1 flygplats och Stockholm har 4 flygplatser.
AGH
NYO
ARN
VST
BMA
Angelholm flygplats (AGH) - 5 km
https://www.angelholmhelsingborgairport.se/