Vem reser du tillsammans med?
Ekonomiklass
Affärsklass
Vuxna:1
Barn:0
2-15 år gammal
Spädbarn:0
Under 2 år gammal
Klar
Varifrån flyger du?
Förslag
StockholmSTO
StuttgartSTR
KöpenhamnCPH
GöteborgGOT
HelsingforsHEL
ColomboCMB
SiguaneaSZJ
ShanghaiSHA
Vart vill du flyga?
Vart som
Tobruk
Atoifi
Istanbul
Khoy
Skriv in din destination eller välj bland valen nedan:
Hett
Varmt
Milt
Kyligt
Kallt
Strand
Nattliv
Skidåkning
Vin
Slott
Visa mer...
Europa
Nordamerika
Sydamerika
Asien
Oceanien
Afrika
Klar
Välj datum
Specifika datum
Flexibla datum
Reseperiod
Weekend
Utresa
Hemresa
Välj datum
Specifika datum
Flexibla datum
Reseperiod
Weekend
Utresa
Hemresa
Jag behöver inte någon retur-resa.
Jag behöver inte någon retur-resa.
Letar upp de bästa flygbiljetterna åt dig
1 Vuxen, Ekonomiklass
Välj datum
© Avionero 2018 – 2021
Tillbaka

Flyg från Stockholm till Ängelholm

Flygresor från Stockholm till Ängelholm

Stockholm har 4 flygplatser och Ängelholm har 1 flygplats.

883 kr2.684 kr
Prisintervall (Tur och retur)
461 km
Avstånd

Biljettpriser från Stockholm till Ängelholm

Månatliga snittpriser

 • Tur och retur
 • Enkel resa
 • Den billigaste månaden att resa är november. Du kan åka till Ängelholm för 783 kr – 1.784 kr i november.

  Veckoliga snittpriser

 • Enkel resa
 • Den billigaste veckodagen att resa är måndag. Du kan åka till Ängelholm för 399 kr – 948 kr.

  Avgående flygplats

  Du lyfter från Sveriges huvudstad som har fyra flygplatser varav den största är Arlanda. Det är en hub i Skandinavien som klarar 80 starter eller landningar per timme. Från Arlanda åker tusentals passagerare varje dag från en av deras 5 olika terminaler.

  Ankommande flygplats

  Du landar på Ängelholms flygplats. Här kan du njuta av en kaffe på deras café eller boka in en rundvandring av flygplatsen och lära dig mer om dess historia.

  Avstånd och transfer

  Det är bara 20 minuter mellan flygplatsen och Ängelholm centrum. Du har möjlighet att resa från flygplatsen till staden med buss, tåg, taxi eller hyrbil.

  Destination

  Ängelholm är en liten kommun med cirka 28 00 invånare i Skånes län. Det är en vacker stad nära havet som under 1800-talets blev känd som en skol- och badort. Staden lockar naturmänniskor som vill delta i en av de olika evenemangen som arrangeras under året. Du kan paddla, cykla, simma, gå på naturvandringar och så klart besöka staden för shopping och stadsvandringar. Det nuvarande namnet har staden endast haft sedan stavningsreformen 1900, innan dess hette staden Engelholm.

  Hotell

  • Riverside Hotel & Apartments - ett familjeägt företag som hyr ut hotellrum och lägenheter. Det ligger bara 8 minuters från centralstationen och erbjuder gratis wi-fi och tv i alla rum.
  • Hotell Villa Rönne - en villa från 1800-talet som blivit hotell. Fantastisk utsikt över Rönne å och har gratis parkering för alla gäster.
  • Valhall Park & Konferens - för privatperson och konferenser med jobbet som ligger bara 7 kilometer från flygplatsen. Egen restaurang och fina grönområden.

  Restauranger

  • Linnea och Basilika Ängelholm - vietnamesiska smaker i smakfull miljö. Restaurangen har rättigheter och var finalist i priset “Årets företagare” i Ängelholm.
  • Orangeriet - Serverar husmanskost, lunch och middagar. Går att anlita för fest och konferens. Går också att boka köket för att laga med tillsammans med vänner och kockarna.
  • Midgårdens Värdshus - för snabb och god mat lagad på fina råvaror. Klassisk husmanskost samt hamburgare och barnmeny. Billiga priser där du även kan hyra deras festvåning för större arrangemang.

  Sevärdheter/Att Göra

  • Järnvägsmuseet - Se den lokstationen där loken fyllde på med vatten och kol. De har byggt upp miljöerna som det en gång sett ut. Utställningen visar järnvägens historia med text, bilder och miljöer.
  • Sven Jons Udde - En vacker badplats med en gammal badbrygga vid Skälderviken. Här håller man ofta i majbålet och genom bryggan kan du gå direkt ned i vattnet och ta ett kvällsdopp.
  • Pytteskogen - en lekplats för barnen där man använt sig av svensk historia och naturen för att skapa en rolig miljö. Lek bland tomtar och troll, över stockar och stenar och titta på konstverk som andra barn har gjort.