Vem reser du tillsammans med?
Ekonomiklass
Affärsklass
Vuxna:1
Barn:0
2-15 år gammal
Spädbarn:0
Under 2 år gammal
Klar
Varifrån flyger du?
Förslag
StockholmSTO
StuttgartSTR
KöpenhamnCPH
GöteborgGOT
HelsingforsHEL
ColomboCMB
SiguaneaSZJ
ShanghaiSHA
Vart vill du flyga?
Vart som
Tobruk
Atoifi
Istanbul
Khoy
Skriv in din destination eller välj bland valen nedan:
Hett
Varmt
Milt
Kyligt
Kallt
Strand
Nattliv
Skidåkning
Vin
Slott
Visa mer...
Europa
Nordamerika
Sydamerika
Asien
Oceanien
Afrika
Klar
Välj datum
Specifika datum
Flexibla datum
Reseperiod
Weekend
Utresa
Hemresa
Välj datum
Specifika datum
Flexibla datum
Reseperiod
Weekend
Utresa
Hemresa
Jag behöver inte någon retur-resa.
Jag behöver inte någon retur-resa.
Letar upp de bästa flygbiljetterna åt dig
1 Vuxen, Ekonomiklass
Välj datum
© Avionero 2018 – 2021
Tillbaka

Flyg från Stockholm till Jönköping

Flygresor från Stockholm till Jönköping

Stockholm har 4 flygplatser och Jönköping har 1 flygplats.

1.256 kr12.654 kr
Prisintervall (Tur och retur)
285 km
Avstånd

Biljettpriser från Stockholm till Jönköping

Månatliga snittpriser

 • Tur och retur
 • Enkel resa
 • Den billigaste månaden att resa är december. Du kan åka till Jönköping för 1.252 kr – 9.389 kr i december.

  Veckoliga snittpriser

 • Enkel resa
 • Den billigaste veckodagen att resa är söndag. Du kan åka till Jönköping för 637 kr – 6.941 kr.

  Avgående flygplats

  Arlanda öppnade 1959 och ägs av Swedavia, ett statligt bolag. Flygplatsen hjälper tusentals människor per dag att komma till och från sina destinationer. Arlanda har 5 terminaler och är bara en halvtimmes bilfärd från huvudstaden.

  Ankommande flygplats

  Jönköpings flygplats har tre verksamheter: reguljärflyg, fraktflyg och charterflyg. Härifrån skickas mängdes med gods varje dag, samtidigt som resenärer kan flyga till Frankfurt eller Stockholm, eller spendera en vecka på Kroatien med charter.

  Avstånd och transfer

  Jönköping ligger bara 9 kilometer från flygplatsen och går att nå med taxi, tåg, buss och på plats finns hyrbil.

  Destination

  Den 9:e största tätorten i Sverige med över 138 000 invånare. Den gamla delen är belägen vid Vätterns södra strand. Man tror att staden grundades av Magnus Ladulås och blev en viktig handelspunkt tack vare närheten till Danmark. På grund av sin historia kallades den för Tändsticksstaden, ett tag fanns 5 verksamma tändsticksfabriker i Jönköping.

  Hotell

  • Vox Hotel - öppet dygnet runt, alla dagar i veckan. Designhotell med prisvärda rum. Kontantfritt hotell, centralt läge och möjlighet att boka besök på Jönköpings golfbana, spa eller bar.
  • Clarion Collection Hotel Victoria - ett stenkast från tågstationen står ett vackert stenhus där du kan bo i en äldre miljö mitt i Jönköping. Alla måltider ingår i rumspriset.
  • Elite Stora Hotellet Jönköping - 135 rum alldeles vid vattnet. Öppnades 1860 och just nu pågår en omfattande renovering som ger dig chansen till ett helrenoverat hotellrum. Frukost ingår i rumspriset och gratis wi-fi.

  Restauranger

  • Sjön - Bocuse d'Or-meriterade kockar där maten är fokuserad på grönt och havet. Blandar alla kulturer i sin mat och erbjuder middag, lunch och brunch. Väl värt ett besök!
  • Tokyo 18 - genuin, japansk sushi av expertkockar. De har även vanliga japanska rätter och take away. Serverar lunch och middag mitt i stan. Fina råvaror och mysig inredning.
  • Bada Bing - om du är på språng ska du boka in en burgare online. De har endast tre bord på plats för max 7 personer. Boka gärna bord om ni vill äta sittandes och njuta av den rustika miljön.

  Sevärdheter/Att Göra

  • Tändsticksmuseet - besök och läs på om det som satte Jönköping på kartan. Tändstickan har varit en viktig del av stadens historia. Informationsfilmer, utställning och möjlighet att gå omkring i en av de gamla fabrikerna.
  • Chokladverkstan - boka in ett besök där du får äta och lära dig mer om choklad. Går att boka chokladprovning eller en kväll där du får lära dig temperera chokladen och göra egna praliner.
  • Österängens Konsthall - bra blandning från olika konstuttryck. Har föreläsningar och workshops året runt. Välkomnar besökare i alla åldrar med barnaktiviteter på helgerna.