Vem reser du tillsammans med?
Ekonomiklass
Affärsklass
Vuxna:1
Barn:0
2-15 år gammal
Spädbarn:0
Under 2 år gammal
Klar
Varifrån flyger du?
Förslag
StockholmSTO
StuttgartSTR
KöpenhamnCPH
GöteborgGOT
HelsingforsHEL
ColomboCMB
SiguaneaSZJ
ShanghaiSHA
Vart vill du flyga?
Vart som
Tobruk
Atoifi
Istanbul
Khoy
Skriv in din destination eller välj bland valen nedan:
Hett
Varmt
Milt
Kyligt
Kallt
Strand
Nattliv
Skidåkning
Vin
Slott
Visa mer...
Europa
Nordamerika
Sydamerika
Asien
Oceanien
Afrika
Klar
Välj datum
Specifika datum
Flexibla datum
Reseperiod
Weekend
Utresa
Hemresa
Välj datum
Specifika datum
Flexibla datum
Reseperiod
Weekend
Utresa
Hemresa
Jag behöver inte någon retur-resa.
Jag behöver inte någon retur-resa.
Letar upp de bästa flygbiljetterna åt dig
1 Vuxen, Ekonomiklass
Välj datum
© Avionero 2018 – 2021
Tillbaka

Flyg från Stockholm till Ronneby

Flygresor från Stockholm till Ronneby

Stockholm har 4 flygplatser och Ronneby har 1 flygplats.

777 kr2.511 kr
Prisintervall (Tur och retur)
385 km
Avstånd

Biljettpriser från Stockholm till Ronneby

Månatliga snittpriser

 • Tur och retur
 • Enkel resa
 • Den billigaste månaden att resa är januari. Du kan åka till Ronneby för 777 kr – 1.594 kr i januari.

  Veckoliga snittpriser

 • Enkel resa
 • Den billigaste veckodagen att resa är måndag. Du kan åka till Ronneby för 399 kr – 1.179 kr.

  Avgående flygplats

  En bit utanför Stockholm ligger Arlanda flygplats. Här kan du äta och shoppa i butikerna eller på tax free medan du väntar på ditt plan. Flygplatsen kan hjälpa dig att nå hela världen och flera svenska städer. Alla vägar leder till Arlanda!

  Ankommande flygplats

  Ronneby flygplats är den enda flygplatsen i Sverige som har ett flygjägarförband, Flygbasjägarskolan. Härifrån kan du åka till Stockholm och Blekinge. Runt 230 000 personer passerar genom den här flygplatsen varje år.

  Avstånd och transfer

  Ronneby ligger 8 kilometer bort och transfer kan göras med buss, taxi eller hyrbil. För dig med egen bil finn parkering.

  Destination

  Med anor ända från 700 fvt ligger Ronneby som är uppkallad efter den rytande ån som forsade vid staden. Idag finns en av de större vattenfallen i området i stadens centrum. Runt 1600-talets mitt blev den tidigare danska staden svensk i och med freden i Roskilde.På 1700-talet hittade man järnhaltiga källor och staden blev känd som en kurort.

  Hotell

  • Villa FloraViola - ett gammalt hotell från 1800-talet. Det finns ett gemensamt kök om du vill laga mat själv. Det finns 85 bäddar fördelat på 26 rum. Vacker japansk park att vandra i och tennisbana.
  • Hotell Davids Kulle - ett mindre hotell med 12 charmiga hotellrum. Drivs som familjeföretag och fokuserar på fjällmiljön. Färska råvaror till middag och stilrena rum att sova i.
  • Ronneby Cityhotell - startades 1958 och kan nu skryta med helt nyrenoverade rum med miljötänk. Mysiga rum med moderna inslag och bara ett stenkast från stationen.

  Restauranger

  • Äggaboden - väljer ut och hämtar råvaror från lokala bönder som sedan används i matlagningen. Här äter du med gott samvete, allting är närproducerat. Du kan även köpa med råvaror hem.
  • Bergslagskrogen - svensk husmanskost till middag eller lunch med rullande meny så du kan äta där hela veckan och alltid få något nytt på tallriken. Med ett enkelt SMS kan du få lunchmenyn direkt i telefonen.
  • Villa Vassen - om du är ute på sjön kan du lägga till vid Villa Vassens egna gästkaj. Det finns också båtar du kan åka med för att komma ut till ön Karön-Ekenäs. Här finns även stugor att hyra. Förstklassig mat till bra priser.

  Sevärdheter/Att Göra

  • Ronneby Brunnspark - välskött parkanläggning som visar på Ronnebys historia. Parken har vunnit priser och röstats fram till Sveriges vackraste park. Stigar leder till hus från Brunnsepoken, caféer och vackra rastplatser.
  • Ronneby Brunn - är ett hotell men väl värt ett besök för dig som älskar avslappning och spabehandlingar. Under året sker också flera shower och uppträdanden av artister och musiker från hela landet.
  • Kulturcentrum - en liten bit utanför centrum finns kulturhuset för unga och vuxna. Här kan du delta i workshops, umgås med kompisar, besöka konstutställningar och lyssna på olika seminarier.