Vem reser du tillsammans med?
Ekonomiklass
Affärsklass
Vuxna:1
Barn:0
2-15 år gammal
Spädbarn:0
Under 2 år gammal
Klar
Varifrån flyger du?
Förslag
StockholmSTO
StuttgartSTR
KöpenhamnCPH
GöteborgGOT
HelsingforsHEL
ColomboCMB
SiguaneaSZJ
ShanghaiSHA
Vart vill du flyga?
Vart som
Tobruk
Atoifi
Khoy
Istanbul
Skriv in din destination eller välj bland valen nedan:
Hett
Varmt
Milt
Kyligt
Kallt
Strand
Nattliv
Skidåkning
Vin
Mat
Visa mer...
Europa
Nordamerika
Sydamerika
Asien
Oceanien
Afrika
Klar
Välj datum
Specifika datum
Flexibla datum
Reseperiod
Weekend
Utresa
Hemresa
Välj datum
Specifika datum
Flexibla datum
Reseperiod
Weekend
Utresa
Hemresa
Jag behöver inte någon retur-resa.
Jag behöver inte någon retur-resa.
Letar upp de bästa flygbiljetterna åt dig
1 Vuxen, Ekonomiklass
Välj datum
© Avionero 2018 – 2021
Tillbaka

Flyg från Stockholm till Skellefteå

Flygresor från Stockholm till Skellefteå

Stockholm har 4 flygplatser och Skellefteå har 1 flygplats.

1.194 kr4.294 kr
Prisintervall (Tur och retur)
622 km
Avstånd

Biljettpriser från Stockholm till Skellefteå

Månatliga snittpriser

 • Tur och retur
 • Enkel resa
 • Den billigaste månaden att resa är februari. Du kan åka till Skellefteå för 994 kr – 2.457 kr i februari.

  Veckoliga snittpriser

 • Enkel resa
 • Den billigaste veckodagen att resa är måndag. Du kan åka till Skellefteå för 599 kr – 2.975 kr.

  Avgående flygplats

  Arlanda döptes och invigdes under 1958, namngiven av riksdagen eftersom de inte gillade några medborgarförslag. Den har kontinuerligt byggts ut med fler banor och större lokaler till det den är idag, den största flygplatsen i Skandinavien.

  Ankommande flygplats

  Från Skellefteå flygplats kan du inte bara ta dig till och från Arlanda, här går det även ett direktflyg till Malaga och 8 andra destinationer, främst charterresor. Har 8 avgångar om dagen till Stockholm.

  Avstånd och transfer

  Skellefteå flygplats kan nås via buss, taxi, hyrbil eller egen bil som du kan parkera på plats. Flygplatsen ligger 20 minuter från centrum.

  Destination

  Skellefteå socken grundades på 1300-talet men staden är desto yngre, den planerades och anlades av Nils Nordlander på 1840-talet. Ibland kallas staden för Guldstaden tack vare Skellefteåfältet som är det mineralrikaste i världen och Bolidens långa närvaro i området. En stad som älskar musik och hockey. Kulturområdet Nordanå mitt i staden är ett välbevarat byggnadsminne.

  Hotell

  • Hotell Aurum - hotellrum, konferensmöjligheter, paketerbjudanden och relaxavdelning. Det här 4-stjärniga hotellet har allt du behöver för en härlig vistelse. Gratis frukost och wi-fi ingår i bokningen.
  • Stiftsgården Hotell & Konferens - härlig kulturmiljö med fina rum och sekelskiftesrestaurang. Området lockar till promenader och en avslappnad vistelse. Går att boka flygtransport direkt via hotellet för stora och små sällskap.
  • Hotel Stensborg - fina, enkla rum med room service och kemtvätt. Passar för de som är på genomresa eller vill bo lite billigare med samma komfort som dyrare alternativ. Centralt läge och frukost ingår i priset.

  Restauranger

  • Café Lilla Mari - ett kafé där du enkelt kan bli lika mätt som på en traditionell restaurang. Klassiskt hembakat fikabröd, räksmörgåsar och delikata ostbrickor. Caféet har rättigheter och belägen i traditionell miljö
  • Bryggargatan Restaurang & Bistro - skandinavisk kost som sägs ha den bästa utsikten. En bistro med cocktailbar, sommelier och kärlek för inhemska smaker samt nyskapande.
  • Stadskällaren - bäst att boka tid för denna restaurang i Saluhallen har få bord och de fylls upp snabbt. Du kan också köpa lunch från någon av butikerna i Saluhallen för att äta hos dem. Du hittar goda smaker, färska råvaror och en härlig stämning.

  Sevärdheter/Att Göra

  • Nordanåparken - uppleva staden från förr med vackra bostäder, parker och dammar. Under sommaren kan du äta picknick i parken och delta i den årliga bymarknaden och på vintern arrangeras alltid en julmarknad.
  • Skellefteå Adventurepark - äventyrsland för de vågade. Åk zipline, klättra i träd eller besöka den gamla vildmarksgruvan för en lugnare tillställning. Bra aktiviteter för kick off eller hela familjen.Mat över öppen eld och testa gå på en vandring med snöskor.
  • Skellefteå golfbana - en härlig bana som haft äran att arrangera golf-SM för både damer och herrar. Kräver att du har grönt kort för att spela, nybörjarkurser finns under vissa tider på året.