Gör din reseplanering enklare
1 Vuxen, Ekonomiklass
Välj datum

Flygresor från Stockholm till Ronneby

Stockholm har 4 flygplatser och Ronneby har 1 flygplats. Billigast månad: januari Mest populära månad: juli

592 kr – 739 kr

Prisintervall (Tur och retur)

385 km

Avstånd

Biljettpriser från Stockholm till Ronneby

Månatliga snittpriser

 • Tur och retur
 • Enkel resa
 • Den billigaste månaden att resa är januari. Du kan åka till Ronneby för 777 kr – 1.594 kr i januari.

  Veckoliga snittpriser

 • Enkel resa
 • Den billigaste veckodagen att resa är måndag. Du kan åka till Ronneby för 399 kr – 1.179 kr.

  Avgående flygplats

  En bit utanför Stockholm ligger Arlanda flygplats. Här kan du äta och shoppa i butikerna eller på tax free medan du väntar på ditt plan. Flygplatsen kan hjälpa dig att nå hela världen och flera svenska städer. Alla vägar leder till Arlanda!

  Ankommande flygplats

  Ronneby flygplats är den enda flygplatsen i Sverige som har ett flygjägarförband, Flygbasjägarskolan. Härifrån kan du åka till Stockholm och Blekinge. Runt 230 000 personer passerar genom den här flygplatsen varje år.

  Avstånd och transfer

  Ronneby ligger 8 kilometer bort och transfer kan göras med buss, taxi eller hyrbil. För dig med egen bil finn parkering.

  Destination

  Med anor ända från 700 fvt ligger Ronneby som är uppkallad efter den rytande ån som forsade vid staden. Idag finns en av de större vattenfallen i området i stadens centrum. Runt 1600-talets mitt blev den tidigare danska staden svensk i och med freden i Roskilde.På 1700-talet hittade man järnhaltiga källor och staden blev känd som en kurort.

  Hotell

  • Villa FloraViola - ett gammalt hotell från 1800-talet. Det finns ett gemensamt kök om du vill laga mat själv. Det finns 85 bäddar fördelat på 26 rum. Vacker japansk park att vandra i och tennisbana.
  • Hotell Davids Kulle - ett mindre hotell med 12 charmiga hotellrum. Drivs som familjeföretag och fokuserar på fjällmiljön. Färska råvaror till middag och stilrena rum att sova i.
  • Ronneby Cityhotell - startades 1958 och kan nu skryta med helt nyrenoverade rum med miljötänk. Mysiga rum med moderna inslag och bara ett stenkast från stationen.

  Restauranger

  • Äggaboden - väljer ut och hämtar råvaror från lokala bönder som sedan används i matlagningen. Här äter du med gott samvete, allting är närproducerat. Du kan även köpa med råvaror hem.
  • Bergslagskrogen - svensk husmanskost till middag eller lunch med rullande meny så du kan äta där hela veckan och alltid få något nytt på tallriken. Med ett enkelt SMS kan du få lunchmenyn direkt i telefonen.
  • Villa Vassen - om du är ute på sjön kan du lägga till vid Villa Vassens egna gästkaj. Det finns också båtar du kan åka med för att komma ut till ön Karön-Ekenäs. Här finns även stugor att hyra. Förstklassig mat till bra priser.

  Sevärdheter/Att Göra

  • Ronneby Brunnspark - välskött parkanläggning som visar på Ronnebys historia. Parken har vunnit priser och röstats fram till Sveriges vackraste park. Stigar leder till hus från Brunnsepoken, caféer och vackra rastplatser.
  • Ronneby Brunn - är ett hotell men väl värt ett besök för dig som älskar avslappning och spabehandlingar. Under året sker också flera shower och uppträdanden av artister och musiker från hela landet.
  • Kulturcentrum - en liten bit utanför centrum finns kulturhuset för unga och vuxna. Här kan du delta i workshops, umgås med kompisar, besöka konstutställningar och lyssna på olika seminarier.

  Flygplatser i Ronneby och Stockholm

  Ronneby har 1 flygplats och Stockholm har 4 flygplatser.

  RNB
  NYO
  ARN
  VST
  BMA
  Ronneby flygplats (RNB) - 5 km
  https://www.swedavia.com/ronneby/

  Kontinenter

  Eller om du är väldigt flexibel - sök de billigaste biljetterna till en hel kontinent istället.